Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько та студентка факультету Юлія Демченко  відвідали Коломацький ліцей ім. І. Є. Єгорова для проведення профорієнтаційної роботи. Вони провели зустріч з учнями 10–11 класів, розповіли про університет, про особливості умов вступу до нього у 2021 році, наголосили на перевагах навчання у ХНУВС, можливостях та перспективах подальшого професійного росту.

Представниці університету поінформували молодь щодо навчання на факультеті № 6, який є багатопрофільним структурним підрозділом університету. На факультеті отримують освіту студенти на денній та заочній формах навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Факультет має певну специфіку щодо підготовки фахівців порівняно з іншими ЗВО державної і недержавної форм власності, які пропонують освітні послуги за аналогічними спеціальностями у Харківському регіоні.

Представниці університету також розповіли школярам про сучасні умови, створені в університеті для навчання та проживання у гуртожитках, про дозвілля студентів вишу, про роботу спортивних секцій і гуртків художньої самодіяльності та ін., ознайомили з веб-сайтом університету, зазначивши, що вся необхідна інформація для вступників вишу розміщена у рубриці «Абітурієнту».

Представниці університету відповіли на численні запитання школярів та надали інформативні матеріали про університет.

 

ВЗГ ХНУВС