Старша викладачка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка юридичних наук Тамара Яценко провела для курсантів другого курсу факультету № 2 бінарне заняття на тему «Особливості взаємодії підрозділів Національної поліції в службовій діяльності» з навчальної дисципліни «Трудове право».

У бінарному занятті взяли участь практичні працівники поліції: поліцейська ізолятору тимчасового тримання № 4 в Харківській області, сержант поліції Владислава Котова; поліцейський помічник чергового ч/ч штабу Полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області, старший сержант поліції Дмитро Армаш; поліцейський помічник чергового ч/ч відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 3, старший сержант поліції Артем Трофимов та поліцейський Батальйону поліції охорони в Харківській області, сержант поліції Володимир Борисенко.

Заняття відбулось у формі жвавої та конструктивної дискусії. Поліцейські поділились із курсантами досвідом практичної роботи та особливостями роботи з документами, звернули увагу на особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов'язків, ознайомили з особливостями розслідування злочинів проти власності, наркозлочинності та сімейного насилля. Поліцейські наголосили, що наявність відповідного рівня знань відіграє неабияку роль у службовій діяльності. Інформація була цікавою, інформативною й викликала активне обговорення серед курсантів. Наприкінці заняття курсанти отримали відповіді на всі поставлені запитання.

ВЗГ ХНУВС