Доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Вікторія Давиденко, методист факультету № 6 Олександр Шульгін, інспектор факультету № 3 Дар’я Балаш і студентка Тетяна Хворост провели профорієнтаційну зустріч з учнями старших класів Харківського ліцею № 89 Харківської міської ради та поспілкувалися із заступниками директора з навчально-виховної роботи Анною Віценцик та Ганною Твердохліб.

Під час зустрічі школярам розповіли про Харківський національний університет  внутрішніх справ, його внутрішню структуру та  специфіку підготовки курсантів і студентів за різними спеціальностями та формами навчання.  Наголосили, що в університеті за кошти фізичних та юридичних осіб здійснюється підготовка фахівців не лише за професіями, пов`язаними із проходженням служби в підрозділах Національної поліції, але й за іншими напрямами. Роз’яснили старшокласникам й правила прийому до ХНУВС у 2021 році.

Під час зустрічі школярам продемонстрували прийоми самооборони й роз’яснили основні ознаки необхідної оборони та які дії визнаються перевищенням меж необхідної оборони. Учнів зацікавила й робота експерта-криміналіста.

На всі запитання школярі отримали відповіді та були запрошені 1 березня на онлайн-зустріч із керівництвом, деканами факультетів університету, представниками приймальної комісії та ін.

ВЗГ ХНУВС