Бібліотека університету завжди з вдячністю приймає в дар будь-які видання від усіх бажаючих поповнити її фонди. Декан факультету права, економіки, психології та інформаційних технологій Анатолій Комзюк передав у дар бібліотеці кілька цінних і рідкісних (малотиражних) видань. Одним із них є науково-практичний посібник «Адміністративний процес: загальна частина». Посібник містить характеристики процесуальних понять, категорій, інститутів, які утворюють загальну частину адміністративного процесу Німеччини й України. Стисло викладено зміст процедури сплати судових витрат в адміністративному процесі й виконання рішень, ухвалених адміністративними судами.

Книга стане в нагоді, насамперед, тим, хто захищає публічні права, свободи, інтереси, а також буде цікавою і корисною студентам, магістрам, науковцям та здобувачам.

Також Анатолій Комзюк передав довідник «Адміністративно-правова освіта ХХ ст. у персоналіях» за загальною редакцією професорів  Т. О. Коломоєць та В. К. Колпакової. У довіднику в систематизованому вигляді подаються біографії відомих учених-юристів, які сформували адміністративну правову науку ХХ століття.

Видання розраховане на науковців, викладачів і студентів та широке коло читачів.

 

ВЗГ ХНУВС