У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ пройшов І етап олімпіади з інформатики серед курсантів І курсу спеціальності «Авіаційний транспорт».

Учасників олімпіади привітала керівник наукового відділу кандидат економічних наук Марина Петченко. Вона зазначила важливість удосконалення здобувачами освіти знань з використання інформаційних технологій у сучасному цифровому просторі та наголосила щодо активізації зацікавленості до набуття знань з інформатики і здатності продемонструвати впевнене володіння інформаційно-комунікаційними технологіями.

Автори та упорядники конкурсних завдань – досвідчені викладачі циклової комісії природничих дисциплін Світлана Грибанова та Оксана Гусарова – зробили усе, щоб завдання олімпіади були сформульовані лаконічно, прозоро й цікаво для того, щоб заохотити учасників заходу до подальшої праці над завданнями й після завершення олімпіади. 

Роботи учасників олімпіади перевірило професійне журі. Голова журі – кандидат технічних наук доцент Яна Долударєва.ю члени журі – Світлана Грибанова та Оксана Гусарова. За результатами виконаних завдань вони відзначили високий рівень знань учасників у сфері веб-технологій та визначили переможців: І місце посів курсант Назар Вальчук; ІІ місце – курсант Олександр Матісько й ІІІ місце – курсант Артем Яценко.

КЛК ХНУВС