Кафедрою соціології та психології факультету № 6 ХНУВС було проведено засідання круглого столу «Трансформація моделей статево-рольових взаємовідносин у сучасному суспільстві». Захід проходив у рамках співпраці студентських наукових гуртків кафедри соціології та психології факультету № 6 ХНУВС та Інституту управління, психології та безпеки Львівського державного університету внутрішніх справ. Круглий стіл відбувся онлайн з використанням платформи ZOOM.

Відкриваючи зібрання, керівниця гуртка кафедри соціології та психології, кандидатка біологічних наук Олена Шахова наголосила, що  метою наукового заходу є створення комфортного простору, де можна замислитися та дискутувати щодо різних стереотипів стосовно ролей жінок і чоловіків у суспільстві.

Під час засідання круглого столу із доповідями виступили: студентка 2 курсу кафедри соціології та психології факультету № 6 Ангеліна Величко «Трансформація моделей статево-рольових взаємовідносин у сучасному суспільстві» та здобувач вищої освіти другого рівня Інституту управління, психології та безпеки Львівського державного університету внутрішніх справ Юлія Гнатюк «Психологічні аспекти прояву ревнощів серед молоді». Доповіді викликали жваве обговорення та дискусію студентів і викладачів.

ВЗГ ХНУВС