У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами з Донецької області. У зустрічі взяли участь ректор університету Валерій Сокуренко, перший проректор Дмитро Швець, проректори Михайло Бурдін, Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, декани факультетів, заступниця відповідального секретаря приймальної комісії Марина Давидова, керівники структурних підрозділів вишу.

Звертаючись до присутніх, Валерій Васильович зазначив, що доля країни залежить від небайдужих людей, патріотів своєї держави. «У вас блискучі перспективи, кожний з вас може досягти висот, – сказав Валерій Васильович. – Необхідне лише бажання – бажання вчитися, працювати над собою, долати перешкоди на шляху до своєї мети. До нас завжди приходять навчатися найкращі, тож чекаємо на вас – молодих, розумних, енергійних».

До заходу підключилися понад 1000 учасників у Zoom, це більше 70 локацій, з них 50 навчальних закладів, а також працівники органів управління освітою, кадрових підрозділів органів Національної поліції в Донецькій області. Під час спілкування представники університету ознайомили майбутніх вступників із навчально-матеріальною базою вишу, його здобутками та досягненнями, розповідали про факультети університету, напрями та спеціальності.

Абітурієнти ставили багато запитань, як особисто – онлайн, так і в чаті. Питання стосувалися процедури вступу до університету, навчання за держзамовленням і за контрактом, проходження медичного огляду, складання ЗНО та особливостей навчання, служби, побуту та ін. На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді.

Більш докладно про захід – за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=I0mYsTDD7_o&feature=youtu.be

ВЗГ ХНУВС