Старша викладачка кафедри українознавства факультету № 2 Інна Голопич взяла участь у науково-практичному тренінгу-семінарі «Сучасні технології навчальної діяльності викладача закладу вищої освіти», що відбувся на базі Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова.

Під час опанування двох тренінгових програм «Культура створення навчальної презентації» та «Риторичні прийоми ефективної діяльності викладача ЗВО» було набуто такі компетентності: створення та редагування відеопрезентації у сервісі EdPazzle; рганізація контролю перегляду відеопрезентації шляхом тестових питань та коментарів до відео; створення навчальних вікторин у сервісі Quizizz; володіння технологією підготовки публічного виступу; здатність організовувати ефективну комунікацію з різними аудиторіями; володіння техніками комунікативних маніпулювань та техніками протистоянь маніпулюванням.

Набуті компетентності будуть використовуватись як у навчально-практичній, так і в науковій діяльності. Після завершення навчання Інна Голопич отримала сертифікат.

ВЗГ ХНУВС