Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Марина Джафарова провела бінарне заняття «Взаємодія структурних підрозділів органів Національної поліції: механізм співпраці та реагування» для курсантів другого курсу факультету № 4 з навчальної дисципліни «Адміністративний процес». Заняття відбулося за участі інспектора групи охорони об’єктів та публічної безпеки Куп’янського районного відділення Управління поліції охорони в Харківській області, старшого лейтенанта поліції Максима Дейни.

Максим Дейна, розповів про свій багаторічний практичний досвід роботи у правоохоронних органах, про напрями діяльності та функції установи, в якій працює зараз. Окрему увагу доповідач приділив ситуаціям із практики, навів приклади реально вчинених адміністративних правопорушень та злочинів і найбільш резонансних подій кримінального характеру, які сталися за час його роботи в правоохоронних органах.

Бінарне заняття проходило у формі жвавої та конструктивної дискусії. Курсанти ставили актуальні запитання, на які отримали розгорнуті відповіді.

ВЗГ ХНУВС