Відкрилася реєстрація на участь у Міжнародному ІТ Чемпіонаті «Золотий Байт 2016» – найбільшому міжнародному ІТ чемпіонаті для талановитої молоді. Призовий фонд – 500 000 грн.

Щорічно в Чемпіонаті бере участь більше 10 000 чоловік з України, Казахстану, Чехії, Білорусі, Латвії, Литви та Естонії. Тема Чемпіонату «Золотий Байт 2016» – Invent Create Change. Організатор – Комп'ютерна Академія ШАГ, найбільший навчальний центр у сфері ІТ.

Цього року вводиться нова номінація від Intel – Internet of Things (IoT), – конкурс інноваційних проектів з розробки інтернет речей. Концепція інтернет речей (IoT) являє собою тісну інтеграцію реального та віртуального світів, в якому проводиться спілкування між людьми і пристроями за допомогою мережі інтернет.

Міжнародний ІТ Чемпіонат «Золотий Байт» – платформа для об'єднання молодих ІТ-фахівців, стартаперів, інвесторів, бізнес-ангелів і найбільших компаній. Це можливість для талановитих програмістів, дизайнерів і винахідників отримати пропозиції про роботу від світових IT-компаній, а стартап-проектам – інвестиції та підтримку.

«Золотий Байт 2016» запрошує всіх, хто захоплюється комп'ютерними технологіями і дизайном, взяти участь у Чемпіонаті і довести, що саме їх ідеї гідні успіху на світовій арені. Заявку на участь у чемпіонаті можна подати до 31 січня на офіційному сайті. Взяти участь можуть школярі, студенти та випускники.

Номінації Чемпіонату:

● Startup Сhallenge (конкурс програмних проектів).

● Internet of Things від Intel (конкурс інноваційних проектів з розробки інтернет речей)

● Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).

● Mobile Development (конкурс мобільних додатків).

● Game Design (конкурс по створенню ігор).

● Character Design (конкурс по створенню ігрових персонажів).

● Web Design (конкурс web-проектів).

● Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).

● NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).

● Junior Competition (конкурс для дітей 10–14 років).

● Internet of Things від Intel (конкурс інноваційних проектів з розробки інтернет речей).

Генеральними партнерами Чемпіонату «Золотий Байт» виступають провідні компанії у сфері IT: InterSystems, Intel, Dell, Wolf, StearlingStudio. Інноваційний партнер – Microsoft.

Уся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті: www.goldenbyte.org і на сторінках проекту в соцмережах: Facebook, VK.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: (044) 537-22-60 або на пошту: [email protected].