Харківський національний університет внутрішніх справ на шляху інтеграції вищої освіти в Європейський простір розвиває міжнародні відносини з освітніми, науковими та громадськими організаціями.

Ректором Харківського національного університету внутрішніх справ Валерієм Сокуренком та віце-президентом ELSAUkraine Владиславом Макаровим підписано договір про співпрацю. У заході також взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова та представник ELSAKharkiv Михайло Мітько.

ELSAUkraine — національне представництво міжнародної, незалежної, неполітичної та неприбуткової організації, що об'єднує студентів-правників та молодих юристів, зацікавлених у науковому та особистому вдосконаленні. ELSA надає ідеальну базу для розвитку їхніх навичок, здобуття нових знань і спілкування зі студентами, які вивчають право, та юристами з усієї Європи. Сьогодні ця організація є однією з найбільших незалежних студентських об’єднань і представлена більш, ніж 300 правничими факультетами в 45 країнах Європи, членами якої є понад 50 000 студентів та молодих юристів.


ВЗГ ХНУВС