Студенти-психологи другого курсу факультету № 6 ХНУВС Оксана Стеценко, Назар Огородник, Катерина Олексійчук, Анастасія Кулакова та Ясмін Яган візьмуть участь у ІІІ щорічному конкурсі стартап-проєктів «Спробуй і ти!» серед студентів, який проводять Громадська організація «Держава і я» спільно з Університетом Бедфордширу (Лутон, Велика Британія), Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, Українською інженерно-педагогічною академією та ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій» (Київ, Україна) в рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council.

Вже втретє організатори ініціюють проведення конкурсу, розуміючи, наскільки важливо в сучасних умовах надати молоді шанс відчути власний потенціал, створити платформу для практичної реалізації своїх креативних бізнес-ідей і сприяти розвитку студентів як майбутніх бізнес-лідерів та креативних підприємців.

Спеціальна тема 2021 року – «Креативний бізнес: від ідеї до моделі».

Конкурс проходитиме у декілька етапів. Команди-переможці та номінанти, які здобудуть перемогу у спеціальних категоріях, будуть нагороджені призами від проєкту Create Creative Entrepreneurs, що підтримується British Council, та зможуть поборотися за головний приз – навчальний візит до одного з партнерств програми Creative Spark, а також представити свій проєкт на міжнародному конкурсі Big Idea Challenge 2021, фінал якого проводить London Metropolitan University.

Також наставники та студенти матимуть можливість безкоштовно долучитися до роботи міжнародного форуму «Креативність, підприємництво, інновації: управлінські та освітні тренди майбутнього» (IMPULSE 2021).

Цього року формат конкурсу максимально інтерактивний та спрямований на досягнення практичного результату. У роботі з тренерами та консультантами конкурсу кожна команда зможе розробити бізнес-модель свого проєкту та почне рухатися до його реалізації.

ВЗГ ХНУВС