Представниці наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Марина Петченко, Наталія Довбиш і Наталія Кіцель дистанційно взяли участь у форумі-тренінгу на тему «Інновації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі», проведеного за спільною ініціативою освітньої платформи «4 People», Української Федерації Інформатики та ВГО «Українська асоціація фахівців інформаційних технологій».

Основна мета тренінгу – набуття теоретичних знань і практичних навичок щодо впровадження інновацій в освіті, бізнесі, ІТ та культурі на організаційних рівнях.

На форумі обговорювалися наступні питання: особливості інноваційних процесів в освіті, бізнесі та культурі в епоху змін та цифрових трансформацій; формування інноваційних стратегій розвитку компаній; переваги і недоліки змішаного навчання, особливості гейміфікації навчання; інноваційні процеси у креативних індустріях; першочергові чинники та перешкоди для впровадження інновацій, можливості та виклики, що виникають через поширення цифрової економіки в умовах пандемії COVID-19.

Учасниці отримали сертифікати про участь та підвищення кваліфікації. Набуті знання використають в освітній діяльності коледжу.

КЛК ХНУВС