Науковий відділ Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ спільно із курсантсько-студентським самоврядуванням провели для здобувачів освіти з економічних спеціальностей інтерактивний науковий квест.

Завдання для квесту були розроблені з використанням сучасних технологій, QR кодів, що охоплювали теми гендерної рівності, економічної теорії, міжнародних економічних зв’язків, логіки та загальних знань. Всі учасники наукового квесту перебували в рівних умовах, мали спільну мету, виявили ерудицію, креативний підхід та наполегливість у вирішенні завдань.

Переможців квесту привітали та вручили нагороди заступник директора коледжу Юрій Шмельов та представники наукового відділу. За результатами квесту І місце посіла команда, до складу якої увійшли студенти Діана Зімачова, Вероніка Бицюк, Артем Скакун; ІІ місце виборола команда за участі Валерії Блажко, Ірини Сластьон, Дмитра Іванова; ІІІ місце у команди студентів Алли Сластьон, Альони Донець, Марії Кузьменко.

КЛК ХНУВС