Експерти Регіонального представництва КМЄС у Харкові протягом січня-лютого поточного року проводили вебінари англійською мовою, в яких брали участь здобувачі вищої освіти, науковий та науково-педагогічний склад ХНУВС, зокрема представники відокремлених структурних підрозділів – Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.

Під час заходів були розглянуті такі теми, як «Дізнавач та слідчий: роль та місце в поліції – модель слідчих у кримінальних справах в Румунії», «Навики міжособистісного спілкування для поліцейських, які взаємодіють з громадянами», «Техніки деескалації конфліктних ситуацій для поліції».

Спікерами вебінарів виступили експерти Регіонального представництва КМЄС у місті Харкові: радник/тренер із питань взаємодії поліції з громадою Лівіу Веліча, радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Юрій Міхалков, радник із питань верховенства права Саєр Аммар. Спікери ділилися власним досвідом, давали рекомендації та пропонували практичні завдання, які будуть використані учасниками у їх подальшій професійній діяльності.

Учасники, які були присутніми на всіх вебінарах із зимової серії, отримали сертифікати від Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

ВЗГ ХНУВС