Старшим викладачем кафедри трудового та господарського права факультету № 2, Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатом юридичних наук Тамарою Яценко для курсантів другого курсу факультету № 4 проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» на тему «Особливості взаємодії підрозділів Національної поліції в службовій діяльності». 

У бінарному занятті взяли участь практичні працівники: поліцейський роти конвойної служби ГУНП в Сумській області сержант поліції Артем Плиска, поліцейський роти конвойної служби ГУНП в Сумській області капрал поліції Володимир Сметаненко та поліцейський командир відділення батальйону конвойної служби в Харківській області сержант поліції Максим Чернишов. 

Заняття відбулось у формі жвавої та конструктивної дискусії. Поліцейські поділилися з курсантами досвідом практичної роботи та особливостями роботи з документами, звернули увагу на особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов'язків, навели цікаві та корисні приклади з практики. Інформація була цікавою, інформативною й викликала активне обговорення серед курсантів. Отримані практичні поради стануть у нагоді майбутнім випускникам у подальшій професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС