Курсанти першого курсу факультету № 1 ХНУВС Дмитро Кукса та Юлія Шелест за сприяння кафедри іноземних мов провели профорієнтаційну роботу у Люботинській гімназії № 1 та Люботинській ЗОШ № 4, де поспілкувалися із старшокласниками та заступницями директора з виховної роботи Вікторією Шульженко і Валентиною Давиденко.

Під час зустрічі з учнями старших класів курсанти розповіли про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, умови вступу, ознайомили з матеріально-технічною базою вишу. Вони зазначили, що студенти й курсанти займаються в гуртках художньої самодіяльності, беруть активну участь у культурно-масових заходах університету та міста. Разом із кураторами постійно відвідують музеї, театри, виставки, є учасниками наукових студентських конференцій, конкурсів.

Майбутнім абітурієнтам також розповіли про можливості, які має студентсько-курсантська спільнота в університеті щодо реалізації своїх здібностей у науковій, творчій і спортивній діяльності, а також про переваги отримання вищої освіти у ХНУВС та перспективи подальшого працевлаштування. Учні отримали друковані профорієнтаційні матеріали щодо умов вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Представники університету також відвідали Люботинське відділення поліції Харківського відділу поліції ГУНП в Харківській області та надали профорієнтаційні матеріали для майбутніх абітурієнтів.

ВЗГ ХНУВС