Викладачі кафедри іноземних мов факультету № 1 Ганна Бабак, Артем Білоусов, Ірина Гоголь, Інна Іванова, Наталія Краснова, Лариса Сазанова та курсанти факультетів №№1, 2 взяли участь у серії вебінарів англійською мовою Консультативної місії Європейського Союзу.

Учасники заходів дізналися про роль дізнавача та слідчого у кримінальних справах в Румунії, про особливості спілкування поліцейських з громадянами, про засоби, що використовують для деескалації конфліктних ситуацій та про міжнародну співпрацю у боротьбі з корупцією.

Спікери ділилися власним досвідом, розповідали про можливі конфліктні ситуації між поліцією та громадянами, наводили рекомендації щодо їх вирішення без застосування сили.

Отримана інформація  та практичні поради стануть у нагоді під час проведення практичних занять з іноземної мови професійного спрямування за темами: «Оснащення поліції», «Дії поліції», «Протидія злочинам та правопорушенням», «Служити та захищати». Курсанти  ж вчаться аналізувати ситуації, вирішувати непорозуміння, а також спілкуватися з громадянами.

ВЗГ ХНУВС