З метою забезпечення зв’язку теоретичних знань із практичними навичками у рамках вивчення дисципліни «Інформаційне забезпечення професійної діяльності» доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Виганяйло та завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Лук'янихіна провели бінарне заняття на базі Головного управління Національної поліції в Сумській області на тему «Комп’ютерні бази даних, які ведуться в системі Міністерства юстиції та МВС» за участю провідного спеціаліста Ярослава Шабаля.

Здобувачі вищої освіти першого курсу, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», відвідали структурні підрозділи ГУНП у Сумській області та поспілкувалися з провідними спеціалістами «Лінії 102».

Студенти дослідили схему інформаційних потоків на лінії 102, побачили на власні очі процес відпрацювання ситуації оператором, диспетчером патрульної поліції та черговим відділу поліції.

Під час заняття студенти ставили багато запитань, на які фахівці практичного підрозділу надали ґрунтовні висококваліфіковані відповіді.

Сумська філія ХНУВС