Старша викладачка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук Тамара Яценко провела для курсантів другого курсу факультету № 4 бінарне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» на тему «Особливості взаємодії підрозділів Національної поліції в службовій діяльності».

У бінарному занятті взяла участь поліцейська 4 батальйону 3 роти управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції сержант поліції Яніна Юр'єва.

Заняття відбулось у формі жвавої та конструктивної дискусії. Поліцейська поділилась із курсантами досвідом практичної роботи та особливостями роботи з документами, звернула увагу на особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов'язків, навела цікаві та корисні приклади з практики. Інформація була цікавою, інформативною й викликала активне обговорення серед курсантів. Наприкінці заняття курсанти отримали відповіді на запитання, які їх цікавили, щодо практичної роботи інспектора патрульної поліції. Отримані практичні поради та навички стануть у нагоді майбутнім випускникам під час подальшої професійної діяльності.

ВЗГ ХНУВС