Фахівець відділу організації освітньо-наукової підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ лейтенант поліції Сергій Кандалінцев, ад’юнкт першого року навчання старший лейтенант поліції Юрій Шека та ад’юнкт другого року навчання старший лейтенант поліції Уляна Заєць провели профорієнтаційну зустріч із вихованцями Комунального закладу «Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою “Правоохоронець”» Харківської обласної ради.

Під час заходу представники університету розповіли ліцеїстам випускних класів про харківський поліцейський виш, відповіли на численні запитання ліцеїстів щодо умов та термінів вступу до ХНУВС у 2021 році.

Сергій Кандалінцев надав інформацію про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, про можливості, які має студентсько-курсантська спільнота щодо реалізації своїх здібностей у науковій, творчій і спортивній діяльності, а також про переваги отримання вищої освіти у ХНУВС та перспективи подальшого працевлаштування.

Наприкінці зустрічі ад’юнкти поділились своїм практичним досвідом роботи у поліції, побажали молоді добре здати випускні екзамени, ЗНО та стати курсантами ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС