Під час засідання Спеціалізованої вченої ради Д 64.700.03, гарант освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії у галузі знань – 08 Право, зі спеціальності 081 Право – доктор юридичних наук, професор, заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Олексій Литвинов презентував ключові положення освітньо-наукової програми для обговорення зі стейкхолдером – доктором юридичних наук, професором, керівником Секретаріату Конституційного Суду України Віктором Бесчастним.

Під час діалогу було обговорено основні характеристики освітньої програми – її предметну область, орієнтацію, особливості; питання придатності випускників до працевлаштування та подальшого навчання; програмні компетентності. Визначено особливості подальшого впровадження наукових інновацій в практично-перетворювальну діяльність.

У підсумку гарант освітньо-наукової програми Олексій Литвинов подякував за конструктивний діалог, який пройшов у дружній обстановці та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з потенційними роботодавцями.

ВЗГ ХНУВС