У Харківському національному університеті внутрішніх справ експертами Консультативної місії Європейського Союзу було проведено серію вебінарів англійською мовою для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічного складу університету, а також відокремлених структурних підрозділів університету — Кременчуцького льотного коледжу та Сумської філії.

Під час вебінарів обговорювалися наступні теми: «Гендерні питання у роботі поліції», «Запобігання насильницьким злочинам. Програми та співробітництво у Фінляндії», «Особиста мотивація та індивідуальна робота поліцейських».

Головними спікерами виступили радники/тренери із взаємодії поліції з громадою Лівіу Веліча (Румунія) та Уве Петтерссон (Швеція), радник/тренер з кримінальних розслідувань Кріста Гранрот (Фінляндія). Під час заходів експерти Регіонального представництва КМЄС у місті Харкові ділилися власним досвідом та знаннями щодо найкращих практик країн ЄС у сфері правоохоронної діяльності. Учасники, які відвідали всі вебінари весняної серії, отримали сертифікати від Консультативної місії Європейського Союзу.

ВЗГ ХНУВС