Курсанти 2 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали навчальні заклади в різних містах України, провели зустрічі з керівниками та з школярами випускних класів з дотриманням карантинних вимог, розповіли їм про університет і свою майбутню професію поліцейського.

Максим Ковальов, Вікторія Рибак, Кристина Коваль, Кристина Моргай, Віталій Бруяка, Ірина Гунар, Тетяна Музичук, Данило Рішард, Юлія Пацьора, Роман Олейніков, Віталій Мазур, Владислав Колмиченко, Олександр Кравцов та інші побували у загальноосвітніх школах м. Чернігів Чернігівської області; м. Гайворон Кіровоградської області, у Волноваському районі Донецької області, м. Дубровиця Рівненської області, містах Лисичанськ, Попасна Луганської області, м. Ковель Волинської області, м. Каховка Херсонської область, у Шполянському районі Черкаської області, м. Подільськ Одеської область.

Курсанти розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про умови вступу до поліцейського вишу, про подальше навчання за обраними спеціальностями тощо. Школярі отримали інформативні матеріали, з яких можна більше дізнатися про університет.

ВЗГ ХНУВС