Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали представники ОБСЄ: національний менеджер програми «Безпека людини» Лілія Грудко та національний спеціаліст проєктів Ольга Войтович.

Під час візиту гості зустрілися з ректором університету, генералом поліції третього рангу Валерієм Сокуренком, першим проректором, полковником поліції Дмитром Швецем, проректором Леонідом Могілевським. Вони обговорили напрямки подальшої співпраці в межах діяльності програми «Безпека людини» Координатора проєктів ОБСЄ в Україні, сприяння у проведенні інформаційної кампанії з кібербезпеки та кібергігієни, а також залучення представників науково-педагогічного складу університету до заходів, пов’язаних з реалізацією проєкту «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки».

Крім того, під час перебування в університеті представники ОБСЄ ознайомилися з матеріально-технічною базою університету, зокрема з роботою навчального відділу поліції та функціонуванням інформаційної підсистеми обліку затриманих осіб інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» «CUSTODY RECORDS». 

ВЗГ ХНУВС