«Мир неможливий без Закону» – таку назву має нова виставка, підготовлена відділом соціально-гуманітарної роботи з нагоди Міжнародного дня учасників миротворчих місій Організації Об’єднаних Націй, що відзначається в Україні щорічно 29 травня.

З 1994 року Міністерство внутрішніх справ України є невід’ємною частиною міжнародних миротворчих операції ООН з підтримання миру та безпеки в багатьох країнах світу.

У ці дні не можна не згадати і одну з яскравих подій в історії ХНУВС – заснування у червні 2001 року Спеціального факультету. Саме він першим у системі навчальних закладів МВС розпочав підготовку майбутніх миротворців – учасників поліцейських місій. Звісно, одним з акцентів їх підготовки було оволодіння іноземними мовами. Цього року виповнюється 20 років цій знаковій події. На виставці представлено матеріали багатьох представників університету – учасників у миротворчих місіях ООН.

Вітаємо з днем Миротворця усіх, хто підтвердив своє високе призначення правоохоронця на міжнародному рівні, пишаємося, що такі фахівці є не тільки серед ветеранів, але і діючих працівників університету!

Виставка знаходиться у вестибюлі другого поверху корпусу 1/5 і доступна для огляду в будь-який час. Запрошуємо університетську спільноту принагідно ознайомитися з її матеріалами.

ВЗГ ХНУВС