Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 ХНУВС полковник поліції Ірина Казанчук провела бінарне заняття для курсантів другого курсу факультету № 1 з навчальної дисципліни «Адміністративне право» на тему «Загальні засади адміністративних процедур».

У проведенні заняття взяв участь дільничний офіцер поліції сектору превенції Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області лейтенант поліції Бєлашов Владислав. Він поділився з курсантами власним досвідом роботи в практичних підрозділах поліції превентивної діяльності, навів життєві приклади найбільш розповсюджених адміністративних правопорушень, які перебувають у провадженні дільничних офіцерів поліції, ознайомив з методикою складання адміністративно-процесуальних документів. Особливу увагу звернув на організацію діяльності мобільних підрозділів поліції з протидії домашньому насильству («ПОЛІНА»), особливості взаємодії дільничних офіцерів поліції з працівниками слідчих підрозділів Національної поліції України.

Наприкінці заняття Владислав Бєлашов відповів на всі запитання курсантів та наголосив на важливості якісної теоретичної підготовки майбутніх поліцейських, чіткого знання ними норм діючого законодавства України задля успішної подальшої діяльності в органахНаціональній поліції.

ВЗГ ХНУВС