Онлайн ідеатон – чотириденний онлайн-івент, присвячений вирішенню низки проблем, опрацювання яких покликано закріпити демократичний устрій у повоєнній Україні та пришвидшити процес євроінтеграції. 

Учасники та учасниці працюватимуть у низці сфер, пов’язаних з рекомендаціями Єврокомісії та інтересами ЄС загалом, зокрема:

- шляхи залучення інвестицій, забезпечення фінансової стабільності та досягнення “економічного дива”

- розбудова галузі зеленої енергетики на локальному та національному рівнях

- розробка та покращення діджитал-інструментів для ефективного залучення представників громадянського суспільства до сфери управління

- включення меншин у політичний процес

Під час роботи над ідеями учасників та учасниць супроводжуватимуть професійні ментори та менторки з ініціативи “Посли європейської молоді”. А 29 жовтня 2023 р. їхні проєкти буде презентовано перед колегією журі. 

Переможці та переможниці отримають сертифікати й ексклюзивний мерч від ініціативи “Посли європейської молоді”, а найкращі ідеї будуть опубліковані у буклеті на сайті партнерів події STUD-POINT. 

Коли? 26 - 29 жовтня 2023 р. (3 дні навчання + день презентацій) 

Де? онлайн, платформа Zoom.

Ви можете зареєструватися як індивідуально (і бути випадковим чином розподіленими у робочі групи), так і командою від 2 до 5 учасників або учасниць. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/jDSZEVzq4ouobjVh6

Дедлайн: 22 жовтня 2023 р., 18:00.

ВАЖЛИВО: оскільки до проєкту долучені низка експертів та експерток із ЄС, частина лекцій проводитиметься англійською мовою.

Джерело: https://t.me/internationalyouthopportunities