31 жовтня Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» у партнерстві з Аспен Інститутом Київ проведе Діалог на тему: “Ґендерне різноманіття в кібербезпеці: реалії та можливості для жінок в Україні”.

Ґендерний дисбаланс у сфері кібербезпеки в Україні є досить помітним. У воєнний час, коли країна протистоїть агресору не лише на полі бою, а й у кіберпросторі, необхідно залучати більше спеціалістів, зокрема жінок, до забезпечення кібербезпеки. Спільними зусиллями фахівців можливо створити більш інклюзивне і динамічне середовище в галузі.

Запрошуємо Вас взяти участь у Діалозі, метою якого є налагодження співпраці між представниками різних галузей для просування ґендерної рівності в сфері кібербезпеки в Україні та напрацювання рекомендацій для подолання перешкод у професійній реалізації жінок.

Дата та час: 31 жовтня, 10:00-13:00 (реєстрація з 09:30).
Місце проведення: м. Київ (місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам).

До участі у Діалозі запрошуються представники ринку кібербезпеки, державних установ та освітніх закладів, організацій, що сприяють ґендерній рівності.

Реєстрація на участь у заході обов’язкова до 10:00, 27 жовтня за посиланням

Програма заходу за посиланням.

Контактна особа: Олена Фоміна, менеджерка програми «Діалог про кібербезпеку», email: [email protected].

Програма «Діалог про кібербезпеку» здійснюється завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, виданого Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».

Джерело: https://www.prostir.ua/