Наша мета – створювати можливість людям з різних країн зустрічатися та пізнавати один одного. Таким чином ми хочемо будувати та розвивати відносини в нашій частині Європи. Орієнтиром в цьому процесі є люди, інституції та організації з Польщі, які діляться з учасниками своїми історіями успіху та викликами.


STP – це не лише здобуття нового досвіду, а й передача власного. І хоча на відпочинок не залишається багато часу, спільне дозвілля з іншими учасниками візиту, організаторами та волонтерами дає змогу пізнати ближче ровесників та ровесниць із сусідніх країн та знайти нових друзів.


Для участі у STP кандидати проходять відбір на конкурсній основі.


ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У STP

У Програмі STP можуть взяти участь студенти/-тки вищих навчальних закладів, які поєднують успішне навчання з позанавчальною діяльністю своїх вищих навчальних закладів (наприклад, у студентському самоврядуванні) або такі, що проявляють активність у діяльності громадських/молодіжних організацій, волонтерських рухів, тощо.


Кандидат/-тка на участь у STP повинен/-на відповідати наступним формальним вимогам :

- бути громадянином/-кою Молдови або України

- проживати і навчатися у вищих навчальних закладах країн-учасниць програми (Молдови і України), або в таких країнах як: Болгарія, Естонія, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина та Чехія

- бути народженим/-ою у проміжку між: 1 липня 2001 – 31 грудня 2005 року

- мати дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорту щонайменше до 30 вересня 2024 року)

- не бути у минулому учасником Програми Study Tours to Poland


ПОДАЧА ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У STP

Процедура складення заявки на участь у Програмі БЕЗПЛАТНА!

ПРИЙОМ І РОЗГЛЯД ЗАЯВОК Заявки від кандидатів/-ок приймаються до 22 січня 2024 року включно (до 23:59 за польським часом)


ТЕРМІНИ РЕАЛІЗАЦІЇ ВІЗИТІВ

Візити проводитимуться у квітні-травні 2024 року (конкретні дати участі будуть подані прийнятим учасникам/-цям індивідуально).

Тривалість візиту 11 днів.


Більше інформації тут stp.studytours.pl/ua

Джерело: https://www.facebook.com/tviyspace