Європейський економічний і соціальний комітет (EESC) запрошує молодих людей віком від 18 до 25 років з усіх держав-членів, країн-кандидатів, включаючи Молдову та Україну, а також Великобританію, взяти участь у програмі «Your Europe, Your Say!» (YEYS) - головна молодіжна подія в Брюсселі.

Цього року захід відбудеться 6 березня 2024 року в рамках Тижня громадянського суспільства EESC (4-7 березня 2024 року) напередодні виборів до Європарламенту.

Учасникам/-цям буде запропоновано обговорити та надати рекомендації, які сприятимуть передвиборчій діяльності EESC, а також запропонують свій внесок у резолюцію EESC щодо виборів до Європейського Союзу. Захід має на меті надихнути учасників/-ць реалізувати своє демократичне право голосу та активно заохотити інших робити це.

Вимоги:

бути учнями/-цями середньої школи або студентами/-ками, які представляють студентські організації чи товариства університетів, або молодіжними делегатами, які є активними в громадянському суспільстві.

Дедлайн: 31 грудня 2023

https://euneighbourseast.eu/opportunities/your-europe-your-say-youth-event-invites-participants-from-moldova-and-ukraine/

Джерело: https://t.me/Yeas_opportunities