Запрошуємо молодих людей з міста Суми та Сумської області взяти участь у форумі «Про молодь» – побач, спробуй та скажи своє слово!", де кожен з вас матиме змогу знайти власний шлях у сучасному світі активної громадської участі.


Коли? 26 січня 14:30-18:30 та 27 січня 12:30-16:00

Де? Місце проведення повідомимо, зареєстрованим учасникам та учасницям

Для кого? молоді люди м. Суми та Сумської області

Нам вкрай важливо надати молодим людям більше можливостей для розвитку та участі в житті своєї громади та тих питань, які стосуються вас 

Що вас чекає:

Ярмарок можливостей від лідерів та лідерок у сфері молодіжної участі.

Майстерки про участь молоді в різних сферах

Опен спейс з обговорення ключових тем про участь молоді в громаді, аналіз потреб молодих людей та пошук спільних рішень.

Не пропустіть цю можливість зустрітися з однодумцями, обмінятися ідеями та стати частиною активного руху молоді!

Кількість місць обмежена

Реєструйся на Форум за посиланням https://forms.gle/cX6CbJAwPERRk8uDA до 23 січня включно.

Організатори забезпечують: матеріали необхідні для участі у заході під час заходу, харчування під час кавоперерв; для учасників та учасниць з інших міст Сумської області забезпечується проживання та відшкодовуються витрати та проїзд та харчування під час сніданків та вечерь (за наявності підтвердження цих витрат).


Ініціатива Форум "Про молодь" реалізується громадською організацією "Центр Євроініціатив" у партнерстві з МЦ "Романтик" та ВІ «Активна Громада» від ВГО «Інститут «Республіка» у межах проєкту "Peace Fellowship" за підтримки Німецької національної агенції програми Еразмус + Європейського Союзу.

Джерело: https://www.facebook.com/ceisumy