Тобі 14-18 років і ти хочеш опанувати майстерність ненасильницьких дебатів та перетворити свій голос на потужний інструмент позитивних змін?


Лови унікальну можливість приєднатися до дводенної майстерки, яка проводиться спільно з молодіжним центром "Романтика" (Молодіжний центр "Романтика") і відбудеться 18-19 січня.


Що на тебе чекає?

Ти дізнаєшся чим ненасильницькі дебати відрізняються від класичних.

Розберешся, як говорити на складні теми конструктивно, враховуючи різноманітність думок та досвіду інших учасників та учасниць.

Ти дізнаєшся про 7 правил активного слухання.

Попрактикуєш різні техніки ненасильницьких дебатів.


Не втрачай можливість прокачати свої комунікаційні навички та знайти однодумців.


Реєструйся за посиланням до 16 січня 2024 року включно - https://forms.gle/8nDu52qnTqxR9cMJ6


“PARTICIPATION NEEDS (NONVIOLENT) DEBATE IS BACK!” реалізується ГО “Центр Євроініціатив” (Center for Euroinitiatives) у співпраці з Centro Studi Sereno Regis (Італія) та Universitat Autònoma de Barcelona (Іспанія). Проєкт реалізується за фінансової підтримки Європейської комісії. підтримки Національної Агенції Італії Програми Еразмус+.

Висловлені погляди та думки належать лише авторам/авторкам і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейської виконавчої агенції з освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні Європейська виконавча агенція з освіти та культури не можуть нести відповідальність за них.

Джерело: https://www.facebook.com/ceisumy