6-13 березня 2024 | Loft Hotel Bakuriani, Грузія

Молодіжна асоціація Droni та Together Association організовують тижневу мобільність молодіжних працівників, спрямовану на вирішення проблем гендерної нерівності та дискримінації під час занять на свіжому повітрі та неформальної освіти.

Хоча ми спостерігаємо загальну тенденцію до кращої гендерної рівності в наших суспільствах за останні десятиліття, багато форм дискримінації та нерівності зберігаються, і з ними потрібно боротися. Навчання на свіжому повітрі та діяльність на свіжому повітрі загалом не позбавлені такої нерівності, оскільки гендерна соціалізація, як правило, затримує гендерні меншини та жінок у «приміщенні», а не відкриває їх для «зовнішнього середовища». Цей навчальний курс для молодіжних працівників спрямований на те, щоб вони могли реалізовувати інклюзивні види діяльності на свіжому повітрі чи види спорту, які можуть створити позитивні тенденції та виробити корисні звички, що принесе користь молодіжному сектору, ЄС та сусіднім країнам.

Деталі - https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/outdoor-education-for-gender-equality.11914/

Джерело: https://www.salto-youth.net/