29 квітня 2024 року з 16.00 до 17.30 год ГО АЄІ спільно з Проєктно-освітнім центром «Агенти змін» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проведе "Практико-орієнтований онлайн тренінг зі складання ТЕО/бізнес-плану проєктів, що подаються на конкурси програм ЄС та їх фінансово-економічного аналізу" у форматі ZOOM сесії, яка буде транслюватись на Facebook сторінці ГО АЄІ https://www.facebook.com/InnoEU.UA

Участь безоплатна за умови реєстрації за цим посиланням:

https://forms.gle/9zusByg283MmrvJJA

Зверніть увагу, що якщо Ви не отримали підтвердження про участь через декілька хвилин від заповнення анкети, то це означає, що автоматична відповідь від форми попала у СПАМ папку вашого поштового клієнта, або Ви ввели невірний email. Тоді краще повторити цю реєстрацію.

Формат практико-орієнтованого вебінару передбачає можливість активної комунікації учасників із експертами, які під час тренінгу презентують алгоритм складання ТЕО/бізнес-плану в прикладі успішно реалізованих грантових/інвестиційних проєктів, що подавалися на конкурси програм ЄС, а також особливості його фінансово-економічного аналізу.

Ми також запрошуємо учасників поділитись власним досвідом та проблемами, які виникали при підготовці ТЕО проєктів, що подаються на конкурси програм ЄС.

Експерти вебінару:

Щур Роман та Михайло Білий, фахівці Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського національного університету, професор та доцент кафедри фінансів Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника

Мета вебінару: надати учасникам інформацію про алгоритм складання ТЕО/бізнес-плану та особливості його фінансового та економічного аналізу в рамках проєктів, що фінансуються за кошти грантових/інвестиційних програм ЄС.

Рамкова програма вебінару:

1. Структура та основні розділи ТЕО, що подаються на конкурси грантових програм ЄС, відмінності між ТЕО та бізнес-планом.

2. Алгоритм розробки ТЕО проєкту, порядок обґрунтування витрат із врахуванням вимог законодавства та грантових програм;

3. Особливості фінансового аналізу в межах розробки ТЕО проєкту (на прикладі успішно реалізованих проєктів).

4. Особливості проведення економічного аналізу проєкту в межах розробки ТЕО (на прикладі успішно реалізованих проєктів).

5. Фінансові особливості складання бізнес-плану за проєктом (на прикладі фінансової моделі одного з інвестиційних проєктів).

Цільові групи вебінару - усі зацікавлені особи, що бажають залучати грантові ресурси для розвитку України, зокрема, але не виключно:

- органи державної та місцевої влади;

- організації громадянського суспільства,

- наукові-дослідні установи та заклади освітні;

- підприємства, бізнес компанії та їх об'єднання;

- активні громадяни.

Ви також можете поширити цю інформацію серед своїх колег як подію у Facebook

https://www.facebook.com/events/1217360522561533

Анотований опис проєкту є на сайті ГО АЄІ

https://aei.org.ua/portfolio/recepty-uspihu-u-programah-eu/

Відеозаписи попередніх заходів проєкту

https://www.youtube.com/user/AgencyEuropeanInno

Матеріали попередніх проєктів ГО АЄІ доступні за посиланнями:

https://aei.org.ua/projekty

Вебінар проводиться за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України».

Матеріали вебінару представляють позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

Джерело: 

https://www.facebook.com/events/1217360522561533