Європейська Комісія оголосила 2 додаткових конкурси зі стратегічних партнерств з бюджетом понад 200 млн. євро. Дані конкурси спрямовані на фінансування та реалізацію проєктів, що сприятимуть стратегії #EUDigitalEducation та розвитку навичок через CREATIVITY & THE ARTS.

Разом з оголошенням нового конкурсу, Європейська Комісія опублікувала оновлене Керівництво до Програми (Programme Guide) від 25.08.2020. Ознайомитись з документом можна за посиланням: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/programme-guide_en.

Ви запрошуєтесь активізувати спілкування з Вашими партнерами з країн-членів Програми щодо спільних проєктних заявок, які подаватимуться до Національних агентств Еразмус+. Детальніше за посиланням: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/sites/erasmusplus2/files/2nd-corrigendum-2020-pg-extract-covid_en.pdf.

Ці конкурси будуть оголошуватись Національними Агентствами Еразмус+ країн-членів Програми. 

Зверніть увагу, що ця ініціатива є гарною синергією Програм ЄС Еразмус+ та Креативна Європа!

Facebook-вебінар щодо цих конкурсів планується вже у вересні!

 

Джерело: http://erasmusplus.org.ua/novyny/3065-chudovi-novyny-2-dodatkovykh-konkursa-zi-stratehichnykh-partnerstv-ta-onovlene-kerivnytstvo-do-prohramy-programme-guide.html