Дата проведення форуму: 16 – 18 листопада 2020 року

Місце проведення форуму: Страсбург, Франція

Всесвітній форум за демократію є унікальною платформою для політичних діячів та активістів для обговорення рішень щодо головних викликів, які сьогодні постають перед демократією в усьому світі. Шляхом виявлення та аналізу експериментальних ініціатив та практик, форум наголошує та спонукає до демократичних інновацій на початковому етапі та їх переведення на системний рівень з метою посилення основ демократичних суспільств. Таким чином, форум робить внесок в розвиток демократії в напрямку створення більш партисипативних і інклюзивних структур та установ.

Під час Всесвітнього форуму за демократію 2020 року будуть обговорені існуючі проблеми екологічної кризи, з якими ми зіткнулися сьогодні, та буде здійснено пошук нових ідей щодо їх вирішення.

Форум складатиметься з дискусії про успішні ініціативи та дії. Потім будуть розроблені загальні керівні принципи заохочення і підтримки майбутніх політичних заходів та дій. У цьому контексті Департамент у справах молоді запросить 50 – 60 молодих людей взяти участь та співпрацювати з особами, які приймають рішення та формують громадянську думку, в роздумах з питань демократії та інформації.

Для того, щоб прийняти участь у форумі всі кандидати повинні:

  1. Заповнити онлайн-форму заявки за посиланням: https://youthapplications.coe.int/Application-forms
  2. Розмістити 1-хвилинне відео на YouTube із посиланням, яке додається до онлайн-анкети.

Кінцевий термін подання заявок: 28 липня 2020 року, CET 13:00.

 

Джерело: https://www.coe.int/en/web/youth/-/call-for-applications-world-forum-for-democracy-2020-youth-delegation