Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

Відбулося засідання наукового гуртка
header photo

Доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Станіслав Іванов провів чергове засідання наукового гуртка. Учасники обговорили актуальні питання, пов’язані з широкомасштабною агресією росії проти України та змінами у системі міжнародної безпеки. Курсанти факультетів № 2 та № 3 виступили з доповідями щодо причин початку російсько-української війни та її впливу на трансформацію міжнародної безпеки.

Бінарне заняття з дисципліни «Юридична логіка»
header photo

Доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін Наталія Павленко та старший викладач кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2, майор поліції Павло Мітрухов повели бінарне заняття на тему «Використання законів логіки у юридичній діяльності» для курсантів факультету № 2.

Тема круглого столу – практична психологія у закладах вищої освіти на сучасному етапі
header photo

Доцентка кафедри соціології і психології факультету № 6 ХНУВС, кандидатка психологічних наук Яна Пономаренко взяла участь у круглому столі, присвяченому Всеукраїнському дню психолога. Захід був організований і проведений Асоціацією психологів вищої школи України з метою об’єднання зусиль професійної спільноти психологів, які працюють у закладах вищої освіти.

Використання штучного інтелекту у вивченні англійської мови
header photo

Завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Олена Статівка, доценти цієї ж кафедри Олег Гончарук, Валентина Кочина, Валентина Почуєва, старші викладачі Артем Білoусов і Лариса Сазанова взяли участь у міжнародному онлайн-вебінарі «A Teachers’ Guide to: Safe and Ethical AI Usage for Learners».

Участь у науково-практичній конференції
header photo

Представниці кафедри соціології та психології факультету № 6 взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Психологія міста і містян: проспекція і ретроспекція», організованої Харківським національним університетом міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів
header photo

Курс навчання пройшов доцент кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Олександр Авдєєв. Він навчився застосовувати теоретичні знання на практиці у викладанні та науковому керівництві. Мета курсу – дати розуміння, як можна розвивати культуру академічної доброчесності, попри предмет та напрям викладання.

Курсанти перевірили свої знання у турнірі з психології
header photo

Разом із керівницею наукового гуртка кафедри педагогіки та психології ХНУВС Світланою Харченко курсанти 2 та 3 курсів факультету № 3, які навчаються за спеціальністю «Психологія», взяли участь у міжвідомчому фаховому турнірі з психології з нагоди Всеукраїнського дня психолога.

Розслідування крадіжки у приміщенні стало темою бінарного заняття
header photo

Дільничний офіцер поліції сектору дільничних офіцерів поліції Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області, старший лейтенант поліції Марія Думенко спільно зі старшим викладачем кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Вікторією Филипською провели бінарне заняття для курсантів 1 курсу факультету № 3 із навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Бінарне заняття з навчальної дисципліни «Кримінально право України»
header photo

Старший слідчий відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Кам'янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області, капітан поліції Віталій Атаманюк спільно з професором кафедри кримінального права і кримінології Кирилом Черевком провели бінарне заняття для курсантів 3 курсу факультету № 1.

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

21 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

27 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IV науково-практична конференція "Проблеми сучасної поліцеїстики" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Особистість, суспільство, війна" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться онлайн XІV Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Питання сучасної науки і права»

splitsplitsplit

Кафедра цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Цифрова трансформація прав: ЄС та Україна», що проводиться в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС».

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit