До уваги вступників 2024 року!
header photo

Згідно з календарним планом організації та проведення у 2024 році вступних випробувань до магістратури/аспірантури передбачено два періоди реєстрації: основний – з 07 до 29 травня (для участі в основній сесії); додатковий – з 17 до 21 червня (для участі в додатковій сесії для тих, хто не зміг цього зробити під час основного періоду реєстрації).

Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

ХНУВС у рейтингу університетів за показниками бази Scopus 2024 року
header photo

Щорічний рейтинг українських закладів вищої освіти за показниками наукометричної бази Scopus* оприлюднений на сайті Освіта.ua. Цього року до рейтингу включено 214 закладів вищої освіти України (на 10 більше, ніж у 2023 р.). У рейтинговій таблиці вони ранжовані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і їх цитувань.

Участь у міжнародних онлайн-тренінгах
header photo

Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Вікторія Филипська взяла участь у міжнародних онлайн-тренінгах від ТОВ «Dinternal Education». На тренінгу «Переваги використання цифрових платформ Pearson для досягнення учнями найкращих результатів у вивченні англійської мови» викладачка ознайомилася з особливостями проведення онлайн-занять, із перевагами виконання завдань в електронному робочому зошиті MyEnglishLab.

Зустріч курсантів із вихованцями підшефного центру «Гніздечко»
header photo

Напередодні Великодніх свят традиційно дарують родинне тепло дітям, які найбільше цього потребують. Актив курсантської ради факультету № 3 разом із фахівчинею відділу соціально-гуманітарної роботи Марією Артюховою організували свята для вихованців підшефного навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради.

Співпраця зі Студентською радою Вінниччини
header photo

Голова курсантської ради факультету № 3 ХНУВС Емма Баглай спільно з курсантами 2 курсу та делегаткою Студентської ради Вінниччини Діаною Штифурко відвідали просвітницький захід «Правда про Великдень», який організував культурно-масовий комітет Студентської ради Вінниччини.

Участь у вебінарі «Спільні слідчі групи» від СEPOL
header photo

Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування ХНУВС Сергій Шатрава, завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Олена Джафарова, викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Валерій Матус успішно завершили онлайн-модуль спільного проєкту Агентства Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL) та проєкту TOPCOP.

Допомога ЗСУ
header photo

«Допомагаємо тим, хто захищає нас!» – під таким девізом дівчата-першокурсниці факультету № 6 ХНУВС впродовж навчального року, у вільний від навчання час, долучаються до плетіння маскувальних сіток і захисних костюмів у штабі «Жіноча сотня». Маскувальні засоби дають змогу бути непомітними та бережуть життя військових. Продовжуємо працювати, допомагати та бути волонтерами.

Робимо все можливе для перемоги над ворогом!
header photo

За підтримки декана факультету № 6 Оксани Брусакової науково-педагогічний склад кафедр факультету зібрав кошти та придбав зарядні станції EcoFlow для бійців штурмової бригади, які тримають оборону на харківському напрямку.

Відбулося чергове засідання Вченої ради ХНУВС
header photo

На початку заходу ректор, голова Вченої ради Валерій Сокуренко привітав і вручив атестат про присвоєння вченого звання доцента старшій викладачці кафедри іноземних мов факультету № 4 Віті Филипській. Диплом доктора філософії з галузі знань 08 «Право» отримала Юлія Бершадська, дипломи доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» – Інна Ларіонова та Андрій Пащенко.

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

21 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

27 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IV науково-практична конференція "Проблеми сучасної поліцеїстики" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit