В урочистих заходах взяли участь курсанти, слухачі магістратури факультетів № 1 та № 4, Сумської філії ХНУВС, працівники та представники керівництва закладу вищої освіти. Присутні виконали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять воїнів, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії.

З нагоди Дня Конституції України працівників і курсантів університету привітали: секретар Кам’янець-Подільської міської ради Ірина Шелепницька та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Мирослав Смотров. Вони відзначили досягнення факультетів, які працюють на Поділлі, й побажали найшвидшої перемоги над ворогом, добра та злагоди.

За сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізм, ініціативність та наполегливість у роботі, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих кадрів Ірина Шелепницька вручила Почесні грамоти від Кам’янець-Подільської міської ради працівникам університету:

- фахівцю відділення капітального будівництва відділу матеріального забезпечення Ігорю Кшемінському;

- провідній фахівчині факультету № 1 Дар’ї Зозулі;

- заступнику декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Юрію Онищенку.

Від імені ректора університету, генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка присутніх привітав декан факультету № 1 Віталій Романюк. У своїй промові він зазначив: «Вже третій рік поспіль Україна відзначає День Конституції в умовах дії правового режиму воєнного стану. Багато працівників і випускників нашого університету поклали свої життя за незалежність Батьківщини. Ми повинні про це пам’ятати. Для вас сьогодні створені всі умови, щоб ви могли навчатися, стали справжніми фахівцями та правоохоронцями. Саме ви будете продовжувати справу сьогоднішнього покоління і відстоювати головні принципи, які зазначені в Конституції України. Нехай єдність і стійкість стануть запорукою перемоги нашої держави. Слава Україні! Героям Слава!».

Завершились урочистості патріотичною композицією «Вистоїмо», підготовленою творчим колективом художньої самодіяльності університету.

ВЗГ ХНУВС