Представники кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ доцент кафедри, кандидат юридичних наук, підполковник поліції Олена Чорноус, доцент кафедри кандидат юридичних наук Іван Бригадир та старший викладач кафедри кандидат юридичних наук Тамара Яценко провели зустріч з учнями 10–11-х класів шкіл та ліцеїв Куп’янського району. Вона відбулася в залі засідань виконавчого комітету м. Куп’янськ Харківської області, куди були запрошені старшокласники з Курилівської, Петропавлівської сільських громад та Куп’янської міської громади Куп’янського району.

Зі вступним словом до учнів звернувся Куп'янський міський голова Геннадій Мацегора, який отримав вищу освіту за спеціальністю «Право» в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Під час спілкування з молоддю представники кафедри ознайомили їх зі спеціальностями, правилами прийому, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, організацією побуту та дозвілля курсантів і студентів. Увагу майбутніх абітурієнтів звернули на переваги навчання в університеті та на можливості й перспективи подальшого професійного зростання. Наголосили на перспективах навчання на факультеті № 2.

Також старшокласники переглянули відеоролик про факультети та спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців у Харківському національному університеті внутрішніх справ та у відокремленому підрозділі вишу – Кременчуцькому льотному коледжі.

Школярі також отримали друковані матеріали з корисною інформацією про університет та запрошення на День відкритих дверей.

ВЗГ ХНУВС