Я курсантка факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ капрал поліції Валерія Дегтярьова, є кандидаткою на пост голови курсантсько-студентського Парламенту.

У період шкільних років була президентом школи. За рік навчання в університеті досягла чималих успіхів. Я –  командир групи з навчально-методичного напряму, учасниця Школи наукового лідерства, авторка наукових статей і тез, а також командир парадного розрахунку у м. Вінниця. Брала участь у багатьох заходах, спрямованих на підвищення патріотичного та об’єднувального духу. Серед таких: Всесвітній день людей із синдромом Дауна. Відвідую вихованців навчально – реабілітаційного центру «Гніздечко», поранених захисників, що перебувають у військових шпиталях. Брала активну участь в організації флешмобу «Подаруй пісню бійцям», в акції «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля».

Отримання права займати посаду голови курсантсько-студентського Парламенту в одному з найпрестижніших університетів України дає можливість молоді зробити свій внесок у різні сфери діяльності вишу. Я вважаю, що сьогодні кожен має діяти й робити все необхідне задля довгоочікуваної перемоги над ворогом. Високий професійний рівень, харизма, креативність, доброзичливість, комунікабельність та захоплення справою, яка тобі приносить задоволення – це запорука успіху у будь-яких справах.

Серед визначених мною напрямів діяльності – залучення якнайбільшої кількості курсантсько-студентської молоді вишу до участі у наукових гуртках, де курсанти набувають умінь і навичок у написанні статей, тез, беруть участь у конференціях з різної тематики, що також сприяє поглибленому вивченню іноземних мов для підвищення власного рівня професійної майстерності, комунікації з поліцейськими інших країн світу, представниками закладів системи МВС тощо. Маю на меті робити все необхідне для підвищення результативності роботи товариств факультетів, об’єднувати молодь для проведення флешмобів, акцій, спрямованих на національно-патріотичне  та військово-патріотичне виховання, посилити участь здобувачів освіти у волонтерській діяльності, донорських заходах, активізувати роботу з підшефними установами та організаціями, продовжувати зоопідтримку притулків для тварин, залучати курсантів і студентів університету до участі у проведенні профорієнтаційних заходів, посилити роботу з підшефними установами та організаціями, військовими шпиталями, надавати посильну допомогу сім’ям, в яких є військовослужбовці або ті, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправдати довіру кожного!