На всіх локаціях Харківського національного університету внутрішніх справ здобувачі вищої освіти та слухачі курсів «Поліцейський офіцер громади» переглянули прем’єру документального фільму «Незавершений політ», присвяченого Міністру внутрішніх справ Денису Монастирському, членам його команди та цивільним громадянам, які загинули рік тому в авіатрощі в Броварах. Перегляд організовано відділом соціально-гуманітарної роботи.

Фільм зняв радник Міністра внутрішніх справ (2021-2023 років) Дениса Монастирського Ростислав Смірнов. Стрічка містить численні інтерв’ю про Дениса Монастирського, його першого заступника Євгена Єніна і держсекретаря міністерства Юрія Лубковича. Рідні, друзі і колеги діляться своїми відвертими і теплими спогадами про загиблих.

Високу оцінку діяльності Дениса Монастирського у протидії російській повномасштабній агресії висловлюють у стрічці Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, очільник ГУР МОУ Кирило Буданов та інші високопосадовці країни.

Для всіх нас зрозуміло, що зараз на передовій у цій війні Україна втрачає найкращих синів і доньок, але біль втрат має ще більше гуртувати і мотивувати всіх нас для того, щоб їхні мрії про щасливе майбуття України стали реальністю.

ВЗГ ХНУВС