Черговий прийом громадян у відділенні Юридичної клініки у м. Вінниця провів професор кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 ХНУВС, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Михайло Грібов разом із курсантами-клініцистами. Вони надавали правову допомогу відвідувачам із питань трудових правовідносин, служби за контрактом тощо.

Особливу увагу клініцисти приділяють безоплатній правовій допомозі, посиленню правового захисту військовослужбовців ЗСУ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту та членам їх сімей.

Прийоми громадян консультантами Юридичної клініки проводяться щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 год. протягом навчальних семестрів за адресою: м. Вінниця, вулиця Соборна, 72, поверх 3, кім. 313. Є можливість отримати консультацію в онлайн-форматі та за телефоном. Попередній запис на консультацію здійснюється за телефоном (068) 605-77-83 та електронною поштою: [email protected].

Також в онлайн-форматі можна записатися на прийом та отримати консультацію: м. Харків – email: [email protected]; м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області – email: [email protected]; м. Суми – email: [email protected].

ВЗГ ХНУВС