Професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 ХНУВС доктор філософських наук, професор Володимир Шаповал взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Культура у ХХІ ст.: дослідження, збереження, розвиток», яка відбулася в режимі онлайн на базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Організаторами конференції виступили: Міністерство освіти і науки України, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Київський національний університет культури і мистецтв, Маріупольський державний університет, Одеський національний політехнічний університет, Харківська державна академія культури.

Володимир Шаповал виступив на пленарному засіданні конференції з доповіддю «Культура vs природа: головні протиріччя та способи їх можливого подолання», яка була вислухана з великою увагою і викликала жваве обговорення.

Учасниками конференції стали науковці з різних міст України, США, Австрії, Болгарії, Польщі, а також всесвітньо відомий американський філософ, культуролог, літературознавець, лінгвіст, професор теорії культури університету Еморі (Атланта, США) Михайло Епштейн.

ВЗГ ХНУВС