У студентів факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, які здобувають вищу освіту першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», пройшов захист курсових робіт, виконаних на кафедрі правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки. Захист відбувся за участі завідувачки кафедри, докторки юридичних наук, професорки Ольги Гетманець та доцентки кафедри, кандидатки юридичних наук Дар’ї Коробцової.

Курсова робота з дисципліни «Фінанси» є самостійною роботою студентів, загальна мета якої полягає у набутті ними знань щодо формування спеціальних знань і практичних навичок із питань організації фінансових відносин та їх функціонування на макро- і мікроекономічному рівнях, навичок роботи з нормативними актами, науковою та навчальною літературою, формування уміння самостійно збирати, аналізувати та узагальнювати матеріал, формулювати висновки й пропозиції.

Наприкінці зі студентами обговорили можливості проведення профорієнтаційної роботи з друзями та знайомими, доведення інформації про умови вступу на факультет № 6 та основні вимоги до абітурієнтів.

ВЗГ ХНУВС