Зустріч відбулась за участю старшокласників і їхніх класних керівників низки закладів загальної середньої освіти міста Харкова, Богодухівського району, Валківської та Гутянської територіальних громад Харківської області.

Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна ознайомила учасників заходу з умовами вступу до ХНУВС, особливостями навчання на факультеті № 6, матеріальною-технічною базою університету та запросила охочих до вступу.

Працівники підготовчого відділення розповіли про спеціальності, які можна здобути в університеті, та організацію освітнього процесу слухачів підготовчого відділення.

Оксана Малютіна зазначила, що для зручності заняття для абітурієнтів проводяться щосуботи, навчально-методичне забезпечення здійснюється з використанням платформи «Moodle», розміщеної на сайті ХНУВС. Для слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; для прийняття заяв від абітурієнтів – e-mail: [email protected]; телефон для консультацій: + 38 (066) 68-79-579.

Організатори зустрічі наголосили, що навчання на підготовчому відділенні допоможе вступникам зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні випробування.

ВЗГ ХНУВС