Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Ольга Гетманець, доценти цієї ж кафедри Ірина Антол та Артем Подорожній провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями випускних класів комунального закладу «Харківський ліцей № 17 Харківської міської ради».

Костянтин Свердлін розповів про особливості вступної компанії 2024 року, переваги навчання у ХНУВС, запропонував доєднатися до телеграм-каналу факультету для подальшої співпраці усім абітурієнтам, які виявили зацікавленість у вступі до поліцейського вишу.

Ольга Гетманець роз’яснила майбутнім вступникам особливості навчання на факультеті № 6 за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Ірина Антол ознайомила з науково-творчим конкурсом із фінансової грамотності «Фінансова абетка», який зараз проводить університет, і запросила учнів взяти в ньому участь.

Артем Подорожній зосередив увагу на освітньому процесі, який проходить у дистанційній формі через воєнний стан, розповів про особливості залучення практикуючих фахівців для проведення бінарних занять.

Представники кафедри відзначили актуальність та перспективи здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в умовах сьогодення.

ВЗГ ХНУВС