Декан факультету № 6 Оксана Брусакова, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець разом із доцентами цієї ж кафедри Дар’єю Коробцовою, Вікторією Фурсою та Іриною Кирєєвою провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із випускниками 11-х класів та соціальним педагогом Харківського ліцею № 65 Харківської міської ради Наталією Ковтун.

Майбутнім абітурієнтам розповіли про університет, ознайомили зі спеціальностями, які можна обрати, окреслили переваги здобуття вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Вона перспективна та затребувана на ринку праці в умовах сьогодення, готує фахівців для роботи у фінансових установах і фінансових службах підприємств та організацій різних форм власності. Обравши цю спеціальність, випускники впродовж навчання в університеті набувають управлінських та аналітичних навичок, отримують широкі можливості, щоб опанувати сучасну, престижну, цікаву й потрібну суспільству професію.

Представники університету також запропонували школярам взяти участь у науково-творчому конкурсі з фінансової безпеки та фінансових розслідувань «Фінансова абетка».

Наприкінці заходу встаршокласникам відповіли на всі запитання щодо вступної кампанії та запросили на майбутні профорієнтаційні онлайн-зустрічі з керівництвом факультету № 6.

ВЗГ ХНУВС