Доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидатка філологічних наук Наталія Кобилко разом із студентами першого курсу факультету № 6 продовжили цикл інтелектуальних антифейкових ігор «НотаЄнота». Цього разу у чотирьох раундах змагалися п’ять команд студентів-юристів: «Визволителі», «Безпілотник», «Тигренята», «Єнот-снаряд» і «Діловоди». На початку заходу викладачка ознайомила присутніх із правилами та головною місією гри «Не дай себе обманути».

У першому раунді «Правда чи фейк. Най-най-най» учасники демонстрували свої знання з історії нашої держави та головних її здобутків, що було актуально з огляду на День Конституції України. У другому раунді «Новомова» студенти відчули себе перекладачами з пропагандистської на українську, аналізували лексеми, пов’язані з війною. Третій раунд викликав надзвичайну активність учасників, адже вони розгадували ребуси, у яких були зашифровані різні види інформації, та пояснювали їхнє значення. У заключному раунді «Не вір очам своїм» гравці, переглянувши запропоновані світлини, давали розгорнуті відповіді на запитання, демонстрували вміння критично мислити.

Журі в складі представниць факультету № 6 – Оксани Власенко та Віти Пашко – ретельно рахувало бали команд і оголосило переможців: І місце посіла команда «Єнот-снаряд», ІІ місце – «Безпілотник» і ІІІ місце – «Визволителі».

ВЗГ ХНУВС